Alder er ikke bare et tal til Dallas Mavericks

20/09/2017 0
En 19 års forskel mellem en af ​​de største spillere på alle tidspunkter og forhåbentlig hænger det nye ansigt af Mavericks efter Dirk dem op.
 
Når Mavericks passer til deres første spil i preseasonet i løbet af nogle få korte uger, vil Smith Jr. passe sammen med Nowitzki i startenheden, samme Nowitzki, der lavede sin Mavericks debut i 1999.
 
For nogle er alder kun et tal, men for Dallas Mavericks er det et aktiv.
 
I årevis var Dallas Mavericks kendt som et veteranhold, der tilbragte hver offseason udfyldning af roster med aldrende veteraner og spillere, der allerede havde ramt toppen af ​​deres karriere. De gav opkastspositioner og udviklede ikke top-notch, ungt talent.
 
Sidste år gik Mavericks ud og underskrev den daværende 24-årige Harrison Barnes til en maksimal kontrakt og fortsatte med at overdrage den 26-årige Seth Curry en toårig aftale.
 
I løbet af sæsonen bragte Mavericks den 23-årige Yogi Ferrell på en 10-dages kontrakt, der i sidste ende blev til en langsigtet kontrakt og et fremtidigt stykke af puslespillet.
 
Ved handelsfristen gik de efter deres næste franchisecenter ved handel for den 22-årige Nerlens Noel fra Philadelphia. Fire måneder efter den udarbejdede de 19-årige Dennis Smith Jr. med det 9. samlede valg til at være deres udgangspunkt vagt.
 
I løbet af 12 måneder gik Mavericks fra en meget dystre fremtid efter Dirk at give fans noget at være begejstret for for fremtiden.
 
Men de ramte ikke den fulde nulstillingsknap.
 
Nogle gange indser teams i hele ligaen, at de bliver nødt til at blive yngre og udfylde deres roster med udkastspicks og unge flyers. I teorien er det godt for fremtiden, men på kort sigt får de yngre spillere ikke det veteran lederskab, de desperat har brug for.
 
Da Nerlens Noel først blev overført til Dallas, nævnte han specifikt, hvor spændt han var at lege med veteraner, fordi han aldrig havde det i Philadelphia. Sixers er blot et eksempel på et ungt hold, der ikke satte de passende veteraner rundt om deres unge aktiver.
 
I Dallas rammer de den perfekte balance. For hver ung, hjørnestensstykke, de har på rosteren, har de en dyrlæge der kan komme lige ved siden af ​​ham.