Et nærmere kig på Washington Wizards 'Two Way Players

21/08/2017 0
Washington Wizards 'roster sidder for øjeblikket på 18 spillere, herunder to tovejs spillere. De får mulighed for at spille i G-League, og potentielt tjene minutter med profferne i D.C.
 
Tidligere i sommer signerede talsmændene undtagne rookies Devin Robinson og Michael Young til toårige kontrakter, begge tovejstransaktioner. I henhold til den nye kollektive overenskomst er der lov til at underskrive to tovejs spillere, som vil tilbringe det meste af deres spilletid i G-League. Dog har de lov til at bruge højst 45 dage med deres NBA-tilknyttede hold.
 
To-vejs spillere tæller ikke mod lønloven. Under denne kontrakt vil guiderne sandsynligvis ikke se meget af Robinson eller Young på banen næste sæson. Men hvis de spiller på et højt niveau, kunne de være en del af Wizards 15-manders roster i den nærmeste fremtid.
 
Devin Robinson spillede tre år på University of Florida før han erklærede for NBA-udkastet. I hans yngre år i Florida, 6'8 "lille fremad i gennemsnit 11,1 point og 6,1 rebounds per spil og næsten skudt 40% fra tre. Florida head coach Michael White roste Robinson for hans hurtighed og evne til at spille i begge ender af gulvet. Men Robinson gik undrafted i 2017 NBA udkastet for manglende offensiv alsidighed. Han er blevet kritiseret for ikke at kunne skabe sit eget skud og være en upålidelig playmaker.
 
Spillede til guiderne i sommeren liga, kæmpede Robinson med at lægge bolden i kurven. Men han gjorde op for hans offensiv elendighed i den defensive ende, der rejste op flere stjæler og blokke. Robinson har potentialet og atleticismen til at blive en solid spiller i NBA, men han skal i høj grad forbedre sit offensivspil først.
 
Michael Young fra University of Pittsburgh var en af ​​de bedste scorer i hele NCAA sidste år. Unge i gennemsnit 19,6 point pr. Spil, som først var i Atlanterhavskystkonferencen. Men selv med sin store evne til at lægge bolden i kurven ved høje klip, gik Young stadig undrafted.
 
6'8 "power forward er blevet hårdt kritiseret for ikke at have et godt hopskud og fokuserer for meget på lige linje kørsel bolden til kurven. I sine første tre år hos Pitt producerede Young i alt 19 pointer. I hans seniorår understregede Young at forbedre sit skud, mere end fordobler sin samlede sum fra de sidste tre årstider med 42 tre pointers. Mens klart forbedret, skød Young kun 34% fra tre, respektable, men ikke nok til at tage NBA-spejdernes opmærksomhed.
 
I guvernørernes sommerleague viste Young sin imponerende scoring og køreegenskaber, hvilket gennemsnitte næsten 10 point pr. Spil. Når det er sagt, er det oplagt, at Young stadig skal forbedre sit skud billige Washington Wizards basketball trøjer og skyde kun 33%. Hvis han i høj grad kan forbedre sine skydeevner i G-League, kan Young være den offensive gnist til guiderne i fremtiden.