Isaiah Thomas: Jeg vidste, at Boston Celtics ville være god

13/11/2017 0
HOUSTON - Ikke alene har Isaiah Thomas været nødt til at sidde på banen og se hans nye holdkamp basketball trøjer nba, ​​han ser også sin tidligere klubblomstrer i Boston.
 
Celtics går ind i aftenens kamp mod Charlotte Hornets-vinderne på 10 lige. De er i første omgang i øst, en fuld fem kampe foran det 11. plads Cavs, selv om de mangler deres næstbedste spiller i Gordon Hayward.
 
"Jeg vidste, at de skulle være gode," fortalte Thomas Cleveland.com. "De vandt 10 i træk, det er helt sikkert en overraskelse. Det er svært at gøre, ligesom de har gode spillere, de har en god træner. Det skulle ske. Det var ikke som om de handlede mig, og de var vil være et dårligt hold, de vil helt sikkert være et godt hold, uanset hvad. De har gode spillere udover at have et godt coaching personale. "
 
Thomas talte længe med cleveland.com om hans ventende tilbagevenden til retten med Cavs, der passer ind med LeBron James, og hvor han mener, at han kan hjælpe et Cleveland-hold, der naturligvis kæmper.
 
Celtics handlede Thomas, Jae Crowder, Ante Zizic, og to udkast plukker til Kyrie Irving. Thomas var tredjedel i NBA i scorings sidste sæson på 28,9 point pr. Spil og en all-star for anden gang, men en hofteskade tvang ham ud for de fleste af de østlige finaler mod Cavs.
 
Irving har overtaget ham og leder Celtics med 22,0 point og 5,7 hjælper pr. Spil. Hans tal er nede lidt fra det karriereår, han nød med Cavs for et år siden, men Celtics er NBAs toprankede defensive team.
 
Cavs har ligaens værste forsvar.
 
"Det er helt sikkert svært," sagde Thomas. "Jeg troede ikke, det ville være så hårdt, som det er lige nu for os, men jeg mener, at alle går igennem dette på et tidspunkt i sæsonen. Jeg er glad for, at vi gennemgår det nu for at finde ud af det tidligt og forhåbentlig bliver det bedre senere på året. "
 
Thomas, som aldrig mangler tillid, sagde, at Cavs 'tid vil komme. Han er tilbage i januar, men Thomas ser ud til at være forud for planen i hans rehab arbejde på sin højre hofte.
 
"Her helvede ja, helt sikkert, især når jeg kommer tilbage," sagde Thomas, da han blev spurgt om Cavs ville komme sig.
 
"Vi vil se, hvad der sker i slutningen af ​​året, og når vi kommer til playoffs og ting sådan billige Cleveland Cavaliers basketball trøjer, men jeg vidste (Celtics) skulle være gode."