Placering af Cleveland Cavaliers 'julemandsspil

26/12/2017 0
Juledag NBA-spil er en tradition, der dateres tilbage til den anden NBA-sæson i 1947. Cleveland Cavaliers har haft det privilegium at spille 13 sådanne kampe indspille en 7-6 win-loss-rekord.
 
Med Cleveland Cavaliers i stand til at spille deres 14. julespil mod Warriors, er her en rangering af de 4 bedste Cleveland Cavaliers 'Christmas Day Games.
 
Ærede Mentioner:
1970 Cleveland Cavaliers @ Cincinnati Royals (L 100-117)
Dette spil blev færdigt med et tab for Cavs, men det markerede deres første julekamp. Med dem som Bingo Smith og John Johnson udkæmpede sig mod Norm Van Lier og Tiny Archibald blandt andre, ramte 3-36 Cavaliers et andet tab. At se tilbage på dette første julespil gør de ændringer, som kavalierne har gennemgået gennem årene, endnu mere udtalt.
 
1977 Cleveland Cavaliers v Buffalo Braves (W 111-105)
Cavalierne hilste bravesne velkommen til Richfield Coliseum i hvad der viste sig for at være en tætkæmpet konkurrence. Braves skåret det til to punkter og havde en chance for at binde med under et halvt minut af spillet tilbage. Et par frie kaster af Elmore Smith og en opstilling af Walt Frazier afsluttede dog aftalen.
 
Skuespillet fremhævede mange store navne, herunder Campy Russell, Walt Frazier, Jim Chones og Austin Carr (og Billy Knight og Randy Smith for Braves). Dette var det sidste julespil i Buffalo for Braves, der senere flyttede til San Diego den næste sæson og var herefter kendt som Clippers.
 
2014 Cleveland Cavaliers @ Miami Heat (L 91-101)
Denne spændende match-up oplevede, at LeBron James og Dwayne Wade gik head-to-head i en stor duel. LeBron og Cavs står over for Heat for første gang siden hans tilbagevenden til Cleveland. Selv om spillet blev bundet op på 80 point hver med under 9 minutter at gå, dominerede Heat spillet derfra for at sikre en behagelig sejr.
 
På trods af at Cavs tabte, holdt den venlige rivalisering mellem Wade og LeBron spillet interessant hele vejen igennem. Wade havde 24 af sine 31 point i første halvleg, mens LeBron satte 30 point og 8 assists. Kyrie havde også 25 egne, mens Luol Dengs 25-8-8 statslinje var afgørende for varmen.
 
2015 Cleveland Cavaliers @ Golden State Warriors (L 83-89)
På trods af den tætte scoreline viste spillet ikke så betagende som forventet fra det foregående års NBA-finalister. Det var en dårlig skydningsskærm fra begge hold med Cavs på en lav 31,6% fra feltet og 5-30 fra dybden.
 
Det lave scoringsspil pokede stadig mange fans, men med krigerne førte de kun med tre point med et øjeblik tilbage, men de holdt deres nerve for sejren.