Utah Jazz F Thabo Sefolosha redder kvinde på Provo River tur

08/10/2017 0
Thabo Sefolosha havde en mindeværdig sommer - og ikke kun på grund af hans nye toårige aftale med Utah Jazz.
 
Sefolosha, da han blev spurgt af journalister efter holdets fredagsmorgenpraksis, viste, at han reddede en kvinde i sidste måned fra at drukne, mens han og hans familie var på raftingstur ned ad Provo-floden.
 
Lori Clark flydede på floden med venner og deres børn, da hendes tube blev kæmmet. Hun kæmpede for at holde sig flydende, mens de lider nedskæringer og blå mærker fra klipperne under den hurtige strøm. Sefolosha og hans familie kom over Clark, og den 6-fods-7 schweiziske fremad løftede hende ind i deres flåde.
 
"Han indså ikke, jeg var virkelig i dystre stræder," sagde Clark i et interview med Salt Lake Tribune. "Han reddede virkelig mit liv den dag."
 
En ydmyg Sefolosha hævdede: "Jeg reddede ingen," men blev overrasket over, at han blev spurgt om redningen.
 
"Hvem har fortalt dig om damen?" Sefolosha sagde. "Wow, det er tilfældigt."
 
Efter at have nået tørt land, fortalte Sefolosha Clark, at han for nylig havde flyttet fra Atlanta til Utah til arbejde. De udvekslede telefonnumre for at kontrollere, hvordan Clark var ved at komme sig efter prøvelsen.
 
"Da jeg spurgte ham, hvor han arbejdede, sagde han bare, at han arbejdede for jazzen, ikke at han spillede for dem," sagde Clark. "Jeg var meget skøn, han var spiller, fordi hans fødder var så store."