Betingelser for brug

Velkommen til vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at gennemse og bruge denne hjemmeside, accepterer du at overholde og være bundet af følgende vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores fortrolighedspolitik regulerer Cycology Tøj forhold med dig i forhold til denne hjemmeside. Hvis du er uenig med nogen del af disse vilkår og betingelser, skal du ikke bruge vores hjemmeside.

Brugen af ​​denne hjemmeside er underlagt følgende vilkår for anvendelse:

    
Indholdet af siderne på denne hjemmeside er for din generelle oplysninger og brug. Det er med forbehold for ændringer uden varsel.
    
Hverken vi eller nogen tredjepart give nogen garanti eller sikkerhed med hensyn til nøjagtighed, rettidighed, performance, fuldstændighed eller egnethed af de oplysninger og materialer fundet eller tilbydes på dette websted til et bestemt formål. Du anerkender, at sådanne oplysninger og materialer kan indeholde unøjagtigheder eller fejl, og vi udtrykkeligt udelukker ansvar for sådanne unøjagtigheder eller fejl i videst muligt omfang tilladt ved lov.
    
Din brug af enhver oplysning eller materiale på denne hjemmeside er helt på egen risiko, som vi ikke gøres ansvarlig. Det skal være dit eget ansvar at sikre, at eventuelle produkter, tjenester eller informationer til rådighed via denne hjemmeside opfylder dine specifikke krav.
    
Denne hjemmeside indeholder materiale, som er ejet af eller licenseret til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, design, layout, udseende, fremtoning og grafik. Gengivelse er forbudt undtagen i overensstemmelse med meddelelse om ophavsret, som udgør en del af disse vilkår og betingelser.
    
Alle varemærker gengivet på denne hjemmeside, som ikke ejes af eller licens til operatøren, er anerkendt på hjemmesiden.
    
Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give anledning til et erstatningskrav og / eller være en strafbar handling.
    
Fra tid til anden kan denne hjemmeside også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er opgivet for nemheds skyld at give yderligere oplysninger. De behøver ikke betyde, at vi støtter hjemmeside (r). Vi har intet ansvar for indholdet af de linkede website (s).