Retur

Garanti
Vores prioritet er din tilfredshed. Vi er helt sikre på kvaliteten af ​​vores produkter og gøre alle mulige indsats for at sikre, at du vil være 100% tilfreds med dit køb.

Hvis du mener, at dit produkt er defekt, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. vil vurdere, om dit produkt er lidt af en fabrikationsfejl. Hvis den har, vil vi tilbyde en erstatning eller fuld refusion, hvis produktet er ikke længere tilgængeligt. Bemærk venligst, at et produkt ikke kan betragtes som defekt, hvis problemet ikke opstår under normale anvendelsesbetingelser, eller hvis det skyldes lang sigt brug.

Retur Politik
Vi stræber efter at gøre afkast så let som muligt. Hvis du ikke er 100% tilfreds med en vare, kan du returnere det inden for 15 dage efter modtagelsen for enten en størrelse udveksling, en alternativ vare eller en fuld refusion. Det returnerede produkt skal være i 'som ny' tilstand, ubrugte og i original emballage med etiketter vedhæftet. Den porto for returnering poster er på dine omkostninger, men forsendelsesomkostningerne for eventuelle udskiftning elementer vil være på vores beregning. Vi anbefaler at bruge en sporet og / eller underskrevet til service ved returnering elementer, som vi ikke kan være ansvarlig for returvarer, der går mangler i transit.